Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Того

Имоти за продажба в Того

Того е западноафриканска страна с изглед към Гвинейския залив. Столицата му е Ломе.

 Граничи на запад с Гана, на изток с Бенин, на север с Буркина Фасо

Того има растящ сектор на недвижимите имоти, дори ако той все още се развива.

По-голямата част от купувачите, които се интересуват от имоти за продажба в Того, са граждани на Того, които се завръщат у дома след години работа в чужбина.

Урбанизацията в Ломе и Кпалиме, както и растежът на минния сектор, предлагат възможности за емигранти, които обмислят възможността за нов живот в Того и които търсят имот за продажба в Того.

 

За тези, които се интересуват от закупуване на имот за продажба в Того, ситуацията в страната се подобрява, всъщност качеството на пътищата на Того е добро в сравнение с много други африкански държави, но емигрантите трябва да помнят, че това са развиващи се страни и че техните очаквания за пътната инфраструктура на Того трябва да бъдат търпеливи.

Того има само две летища с асфалтови писти, международно летище Ниамтугу и летище Ломе-Токоин. Втората, известна още като международно летище Gnassingbé Eyadéma, което ви позволява да пътувате из цяла Африка, както и Париж, Франция.

Що се отнася до сигурността, Того не е на върха и кражбите са проблем, който правителството се опитва да реши.

  •  
    Преместване в Того: плюсове и минуси

      Една от най-бедните страни на африканския континент, Того е също една от най-ниските цени в света.   Ако се интересувате от закупуване на имот в Того, определено трябва да прочетете нашето мини ръководство, пълно с плюсове и минуси.                     От политическа гледна точка, т ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36955

За продажба Други (земи), Того, Lomé, Lomé, Eda Oba

268,343.81BGN
За продажба
Други (земи)

400 m²
На около 70 метра от булеварда на генерал Гнасимббе Еядема; недалеч от хотел EDA OBA; е къща, построена и оградена (не съвсем модерна конструкция), пу...
Cod. 27317

За продажба Офис, Того, Lomé, Lomé, center

Reserved negotiation
За продажба
Офис

35 m²
за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB